5 JEDNODUCHýCH VýROKů O PALETě VYSVěTLENO

5 jednoduchých výroků o paletě vysvětleno

5 jednoduchých výroků o paletě vysvětleno

Blog Article

Sodobna tehnologija in izkušnje so naše najpomembnejše reference. Imamo rešitev za vsako vašo idejo, željo in potrebo, kar nas bistveno razlikuje od ostalih podjetji.

Ovijanje blaga in škatel za shranjevanje ali prevoz z avtomatskim strojem za ovijanje pa vam prihrani veliko časa in truda, ki ga lahko uporabite v drugih pomembnih poslovnih procesih.

Leseni okvir za palete je dodatna oprema, ki zagotavlja varno zlaganje blaga na paleti in preprečuje premikanje med transportom.

The technical storage or access is necessary for the genuine objective of storing Tastes that are not requested through the subscriber or person. Statistični Statistični

Podjetje je na Evropskem tržišču uveljavljeno od leta 1998. V tem času smo si z edinstvenim načinom dela ter prilagodljivostjo pridobili zaupanje tako velikih kot malih kupcev v večjem delu Evrope. Naše poslovalnice najdete v Evropski uniji in izven nje.

Glede na zahteve dobavimo naše kontejnerje vnaprej sestavljene ali kot Transpack Container® v paketu. Kontejnerje nato sestavimo na samem kraju in tako ne minimiziramo le prevoznih stroškov, temveč predstavlja ta možnost dobave prihranek emisij CO2 za vašo prilagodljivo kontejnersko pisarno.

Pogosto je potrebna odlična vodljivost paletnega vozila, zlasti v tesnih skladiščih. Ko najamete enega od naših nizkodvižnih paletnih viličarji, imate koristi od inovativne tehnologije izmeničnega toka, visokega delovnega udobja in največje učinkovitosti. Naši najemni nizkodvižni paletni viličarji vključujejo široko paleto vstopnih modelov, modelov za kratke srednje in dolge razdalje, vsak s svojimi lastnostmi, ki ustrezajo vašim potrebam v skladišču.

Svetujemo, da se za točno ceno obrnete neposredno na ponudnika, ki vam bo znal ustrezno svetovati naprej.

S klikom na gumb 'Pošlji', se strinjam z Splošni pogoji uporabe in uporabo oddanih osebnih podatkov v namene kontaktiranja.

Jednym z głównych difficultyów jest brak przejrzystości. Sprzedawcy na takich platformach nie zawsze są profesjonalistami w branży, co może prowadzić do niejasnych opisów produktów czy nawet celowego wprowadzania w błąd potencjalnych kupujących.

Naši sodelavci vam bodo z veseljem svetovali - tudi v vašem maternem jeziku in osebno na licu mesta. Zato ne izgubljajte časa in pošljite nam zdaj vaše neobvezujoče povpraševanje.  Skupaj bomo tako v najkrajšem času uresničili vaš projekt!

Niso standardiziranih dimenzij, temveč se prilagajajo obliku proizvoda katerega se pakira. Na primer za pakiranje in transportation sodov se uporabljajo specijalne palete za prilagajanje neravnim površnam.

Plačate kolikor imate blaga na posamezni dan. V kolikor stranka želi pavšalni najem (npr 150 kvadratnih metrov) lahko uredimo tudi to.

StoringCargo je podjetje – startup, ki pomaga palety najti ponudnika skladiščenja in omogoča podjetjem, da s svojimi prostimi kapacitetami v skladišču postanje ponudnik skladiščenja.

Report this page